ارکان مقاله نویسی
مقاله نویسی نیز مانند هر کار دیگری دارای قواعد مشخصی است که نویسنده باید تمامی آنها را رعایت کند؛ تا بتواند متنی اصولی را به دنیای علمی ارائه دهد. ارکان مقاله نویسی زیاد است ولی اولین رکن در مقاله نویسی، نوشتن عنوان مقاله است. عنوان مقاله می بایست مطابق و مرتبط با متن اصلی باشد؛ و خواننده با دیدن آن متوجه شود که مقاله نوشته شده در چه موردی است. همچنین عنوان یک مقاله باید جذاب باشد؛ به طوری که خواننده را به خود جذب کند. عنوان باید از کلمات کوتاه و مفهومی ساخته شده باشد.
بخش دوم در یک مقاله نوشتن نام نویسندگان است. رکن سوم در نوشتن مقاله چکیده مقاله است؛ که شامل توضیحات کلی از مقاله است و خواننده با مطالعه آن به صورت جزئی تر متوجه موضوع مقاله و ماهیت آن می شود. چکیده می بایست کوتاه تر از متن اصلی باشد زیرا همانطور که از نامش معلوم است چکیده مقاله است. رکن بعدی و چهارم نوشتن کلمات کلیدی مقاله است؛ که در واقع همان کلمات مفهومی هستند که چندین بار تکرار شده اند.
موضوعات اصلی در مقاله نویسی
رکن پنجم یک مقاله مقدمه آن است که در واقع درب ورود به متن اصلی است. در این قسمت مسئله اصلی که بیشتر مورد توجه قرار گرفته است راجع به اهمیت مقاله و کاربرد آن در مقدمه توضیح داده می شود. قسمت دیگر مقاله رکن ششم آن است که درباره چگونگی انجام تحقیق است. در این قسمت تمامی مراحل انجام یافتن تحقیق باید بیان شود که این امر برای نویسنده بسیار مهم است؛ و اما رکن یافته های تحقیق که قسمت هفتم یک مقاله است در واقع موضوع اصلی با تمام جزئیات است.
در آخر نتیجهگیری در مقاله باید نوشته شود؛ و این که نویسنده از نوشتن مقاله به چه نتیجه ای رسیده است، هم برای نویسنده و هم برای خواننده بسیار مهم است. در مقاله یک رکن دیگر به نام فهرست منابع موجود است که نویسنده در این قسمت می بایست تمامی مطالب و کتاب و مقالاتی که خوانده است را نام ببرد. پارس فرهنگ نیز به عنوان یک سایت مقالات مفید برخی از این مقالات را به مشتریان ارائه می کند.برای دریافت به این لینک مراجعه نمایید.
تولید محتوا: کانون تبلیغاتی فرمو